Rechtvaardigheid geschiedt vanaf 1/11/'16

28-10-2016 15:02

Vanaf 1 november moeten onze leden geen inkom meer betalen aan de kassa van het zwembad.

Iedereen moet nog wel langs de kassa passeren om zijn/haar naam te melden.

Wie een sleuteltje of overschoenen wil moet hier natuurlijk wel nog een waarborg voor geven.

Dit gratis zwemmen is enkel voor onze leden op het moment dat zij onder toezicht zijn van de zwemschool. Dit geldt dus niet tijdens het vrij zwemmen. Wie langer dan een kwartier voor, of na de les wil blijven dient wel inkom te betalen.

Nieuws

Het lidgeld (250 euro) voor een jaar omvat: aansluiting bij de club en de federatie + verzekering ; zwemlessen, badmuts, diploma's.

Een zwembril kan eventueel aangekocht worden voor €3. Een extra badmuts €5 (dit is gewoon de kostprijs voor beide producten). Wie geen zwembril heeft kan er enkele keren eentje lenen. Na drie keer wordt er wel gevraagd om een bril te kopen.

Wie zijn badmuts niet bij heeft zal een badmuts van de club lenen, bij 3 X lenen wordt er een nieuwe badmuts aangeboden die betaald dient te worden. We willen dat iedere zwemmer ALTIJD zijn/haar badmuts opzet. Dit is niet enkel voor de veiligheid, maar ook voor de herkenbaarheid.

Alle betalingen dienen te gebeuren op BE58 9731 1258 2779 op naam van Kalmtoutse Zwemschool vzw. Steeds de naam van de zwemmer(s) en het zwemmoment vermelden bij uw betaling.

Enkel langdurige afwezigheden met doktersbewijs kunnen volgend jaar in mindering gebracht worden, er gebeuren GEEN terugbetalingen.

De kostprijs is 240 euro all in.

In geval van gescheiden ouders, waarbij slechts 1 ouder naar de zwemlessen wil komen kan er een aangepast lidgeld betaald worden. Uiteraard enkel indien er op voorhand gecommuniceerd werd. Dit lidgeld bedraagt dan 150 euro voor een schooljaar indien er slechts om de 14 dagen gezwommen wordt. Ook hier geldt dat er geen terugbetalingen gebeuren.