Over ons

Kalmthoutse Zwemschool VZW verzorgt sinds 16 mei 2012 een hele reeks betaalbare lessen op verschillende niveau's. Wij starten met watergewenning voor de allerkleinsten en gaan zo stap voor stap verder naar het leren zwemmen en het aanleren van verschillende zwemtechnieken.

Er is ook aandacht voor volwassenen, indien de vraag gesteld wordt zijn wij bereid om ook voor hen iets op te starten.

Binnenkort gaat ons nieuw programma G-zwemmen op zondag van start.

contact

Nieuws

Onze G-werking versterkt door eigen auti-coach

19-06-2018 07:04
Dit schooljaar heeft An een postgraduaat autisme gevolgd. Sinds gisteren is het officieel, onze...
Lees meer

Wij zijn gestart in Zundert:

Zwemmers die nog op het laatste moment beslisten om mee te gaan, gelieve 80 euro bij te storten op BE58 9731 1258 2779 van de Kalmthoutse zwemschool vzw.

Nieuwe zwemmers, gelieve 110 euro te storten, hier zit nog aansluiting en verzekering inbegrepen.

Het lidgeld voor een jaar omvat: aansluiting bij de club en de federatie + verzekering ; zwemlessen, badmuts, diploma's.

Ouders die op zondag mee willen zwemmen betalen nog €25 voor de aansluiting en de verzekering als ze op zondag mee komen zwemmen zonder les te volgen. Wie bij het begin van het seizoen 50 euro betaald heeft voor een heel jaar is nu nog in orde, alle andere dienen bij te storten. Dit bedrag is per ouder. 

Een zwembril kan eventueel aangekocht worden voor €3. Een extra badmuts €5 (dit is gewoon de kostprijs voor beide producten). Wie geen zwembril heeft kan er enkele keren eentje lenen. Na drie keer wordt er wel gevraagd om een bril te kopen.

Wie zijn badmuts niet bij heeft zal een badmuts van de club lenen, bij 3 X lenen wordt er een nieuwe badmuts aangeboden die betaald dient te worden. We willen dat iedere zwemmer ALTIJD zijn/haar badmuts opzet. Dit is niet enkel voor de veiligheid, maar ook voor de herkenbaarheid.

Alle betalingen dienen te gebeuren op BE58 9731 1258 2779 op naam van Kalmtoutse Zwemschool vzw. Steeds de naam van de zwemmer(s) en het zwemmoment vermelden bij uw betaling.

Enkel langdurige afwezigheden met doktersbewijs kunnen volgend jaar in mindering gebracht worden, er gebeuren GEEN terugbetalingen.

Voor september 2018:

Wanneer u zeker wil zijn van uw plaats mailt u best nu al om op de lijst te komen.

Wie nieuw is zal een test moeten doen. Er zal een testmoment voorzien worden op het moment dat we weten dat het zwembad terug open gaat.

Zwemmers die niet mee naar Zundert geweest zijn zullen starten in de groep waar ze gestopt zijn. Behalve als ze naar het testmoment komen om aan te tonen dat ze meer kunnen dan voorheen.

De regeling blijft zoals vorig jaar 230 euro lidgeld, all in.

In geval van gescheiden ouders, waarbij slechts 1 ouder naar de zwemlessen wil komen kan er een aangepast lidgeld betaald worden. Uiteraard enkel indien er op voorhand gecommuniceerd werd. Dit lidgeld bedraagt dan 125 euro voor een schooljaar indien er slechts om de 14 dagen gezwommen wordt. Ook hier geldt dat er geen terugbetalingen gebeuren. 


Contact

Kalmthoutse Zwemschool VZW

Jos Tilborghsstraat 25
Kalmthout
2920

0473/336504